Tjänster

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1522250186672{margin-top: -50px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”255″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″ css=”.vc_custom_1525767340385{margin-right: -100px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tjänster

 

Stresshantering – enskilt
Genom att just nu vara på den här sidan har du redan startat din stresshantering. Du vill göra en förändring, minska stressen, hitta balansen och må bättre. Ibland är det svårt att helt på egen hand kunna hjälpa sig själv. Det behövs mod att ta det där första steget och inse att man behöver hjälp. Det modet har du visat dig själv nu.

För att kunna minska stressen och hitta balansen behöver vi titta lite närmare på hur hela livet är för just dig. När hittar du återhämtning? Hur fungerar sömnen? Fastnar du i oroande tankar? Har kroppen börjat säga ifrån med värk eller magproblem? Hur är humöret?

Alla är vi olika och när vi träffas första gången gör vi en kartläggning för att se vilka lösningar och verktyg just du behöver. Vi möts i ett avslappnat samtal så att du känner dig lugn och trygg.

Det som hjälper vid stress är att kunna lugna ner sin andning och att kunna vara här och nu. Vi provar enkla andningsövningar och övningar i medveten närvaro.

Jag använder mig av en metod som heter ACT (Acceptance and Commitment Therapy). ACT har utvecklats för att reducera stress, främja psykisk flexibilitet och kreativitet och stärka individer att att ta ett steg i riktning mot vad som är viktigt i livet.

Stresshantering behöver inte vara en lång process. Vi träffas mellan 3-6 gånger och då har vi hittat lösningar och verktyg som fungerar för dig. Det du behöver göra är att ta till dig de olika övningarna. Öva och öva på att hitta balansen.
Välkommen att boka tid!

 

Andningsträning

Jag är utbildad andningsinstruktör och hjälper dig att förbättra din andning. Med en förbättrad andning får du många hälsoeffekter. Medveten andning är grunden för energi, hälsa och harmoni.

Jag använder mig av 28-dagars Medveten Andningsträning. Du får kunskap om andningens betydelse. Du blir medveten om dina andningsvanor. Du får öva dig i goda andningsvanor.

Med hjälp av olika metoder kommer du att förbättra din andning. Du får öva dig i att andas enbart in och ut genom näsan. Du får öva dig att ta lugna och djupa andetag med en andningstränare som heter relaxator.

Besök gärna hemsidan www.medvetenandning.se för mer information om andningen och medveten andningsträning.

 

 

Stresshantering – grupp
Jag erbjuder kurser i stresshantering, andningsteknik och mindfulness. Kurserna är en gång/vecka, 6 tillfällen, 1 ½ timme. Max 12 personer. Aktuella kurser och datum kommer att finnas på hemsidan.
Vill du boka en kurs till ditt företag är du välkommen att höra av dig.

 

Stresshantering – föreläsning
Jag erbjuder föreläsningar om stress, stresshantering, andningsteknik och mindfulness. Föreläsningar, från 30 min till 2 timmar, med varierande innehåll utifrån behov. Det går också att kombinera föreläsning med workshops.
Kontakta för offert.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”78″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

Malin Rosenqvist
Licensierad stresscoach
0709-62 58 92

 

För mer information
och bokning

Kontakta mig

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”71″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator separator_style=”dotted” separator_color=”accent” line_thickness=”5px”][/vc_column][/vc_row]