Om mig

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1522250186672{margin-top: -50px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”251″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Om mig

 

Hösten 2015 började jag min personliga utveckling, mitt livs bästa resa. Resan startade med att fokusera på andningen och vad den kan åstadkomma för att lugna tankarna. Det var starten till att jag idag är stresscoach.

Med min egen personliga utveckling fick jag hjälp att först och främst hitta min andning, känna efter var i kroppen det kändes och sedan sätta ord på den känslan.

Andningen och de olika övningarna fick mig att bli intresserad av mindfulness. Jag gick en mindfulnesskurs och den kursen blev starten i att börja leva medvetet. Att leva här och nu med en medveten närvaro.

Jag började göra enkla mindfulnessövningar och andningsövningar varje dag och kände ett skönt lugn i kroppen. Med tiden började jag även lära känna min kropp och effekten av de olika övningarna. Andning, tankar, känslor, kroppsförnimmelser.

Med övningarna kom också ett fokus att vara mer i nuet. För mig blev naturen en hjälp. Jag har alltid tyckt om att vara ute i naturen men nu öppnade sig en annan värld. En värld av närvaro och en stund av lugn. Jag började stanna upp och se små detaljer i naturen.

Utbildningen till stresscoach fångade mitt intresse eftersom den innehåller alla de här delarna. En utbildning där man lär man sig se helheten, hur alla delar i livet påverkar oss. Hur hjärna, nervsystem, hormoner, sömn, kost, tankar, närvaro i nuet och andning hänger ihop. Vad stress är och vad man kan göra för att minska stressen.

 

Nu finns jag här som utbildad stresscoach och andningsinstruktör
Från egen personlig utveckling och intresse till att kunna göra skillnad för andra. Jag önskar att alla människor får må sitt bästa jag. Oavsett hur liten eller stor obalansen är, hur liten eller stor känslan av stressen är, alla har rätt att hitta balansen i livet och få må sitt bästa jag!

 

ACT-kompetens
I min utbildning till stresscoach har jag fått stor kunskap om ACT*, andning och mindfulness. Jag är nu stresscoach med ACT-kompetens, andningsinstruktör och utbildad för att kunna leda och lära ut mindfulness. Det är de verktyg som används för att minska stress.

Jag har också kunskap om alla de faktorer som påverkar oss. Hur hjärnan, vårt nervsystem, signalsubstanser och hormoner fungerar. Vilken betydelse träning, sömn och kost har. Hur våra tankar påverkar oss. Psykologiska orsaker bakom stress. Fysiska reaktioner på stress. Varför värk och inflammationer uppstår.

Med den här kunskapen om stress och stresshantering kan jag nu arbeta både mot företag och privata klienter, enskilda och grupper. Jag har en stor verktygslåda för att förändra och skapa lösningar som verkligen fungerar.

Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

 

*ACT – Acceptance and Commitment Therapy är en banbrytande behandlingsmetod som man kallar för andra generationens KBT. Den har utvecklats för att reducera stress, främja psykisk flexibilitet och kreativitet och stärka individer att ta steg i riktning mot vad som är viktigt i livet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”78″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

Malin Rosenqvist
Licensierad stresscoach
0709-62 58 92

 

För mer information
och bokning

Kontakta mig

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”71″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator separator_style=”dotted” separator_color=”accent” line_thickness=”5px”][/vc_column][/vc_row]